Beautiful art thou O Babylon and desirable for thou hast given thyself to everything that liveth and thy weakness hath subdued their strength. For in that union thou didst understand. Therefore art thou called Understanding, O Babylon, Lady of the Night


  Фантазија

  Share
  Мамојебач
  Мамојебач
  Admin

  Број на мислења : 64
  Join date : 2009-02-04

  Фантазија

  Пишување  Мамојебач on Чет Апр 30, 2009 9:39 am

  Што мислите, дали може да се живее без фантазија?
  Како може да влијае таа врз нашите ставови и објективното размислување?
  Колку фантазирате, колку тоа ви помогнало или одмогнало?
  Што мислите, кои се позитивните и негативните страни од фантазирање?
  Дали постои некоја граница?
  Кои работи свесно или несвесно кај вас предизвикале фантазирање?

   Сега е точно Вто Мар 26, 2019 1:08 am