Beautiful art thou O Babylon and desirable for thou hast given thyself to everything that liveth and thy weakness hath subdued their strength. For in that union thou didst understand. Therefore art thou called Understanding, O Babylon, Lady of the Night


  моментално...

  Share
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  моментално...

  Пишување  Morbid on Саб Фед 07, 2009 6:36 am

  што праите моментално?
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Саб Фед 07, 2009 6:48 am

  Пушим цигер.
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Саб Фед 07, 2009 7:33 am

  се облакам за да ја пречекам другарка ми
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Саб Фед 07, 2009 8:08 am

  кулирам (..)
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 4:25 am

  Моментално не размислувам.
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Нед Фед 08, 2009 4:33 am

  се трезнам (..)
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Нед Фед 08, 2009 4:38 am

  пребројувам колку кригли испив
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 5:43 am

  Следам телетекст.
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Нед Фед 08, 2009 6:40 am

  манијачам :sex:
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 6:45 am

  Комшиите?
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Нед Фед 08, 2009 9:34 am

  читам
  шмугле.|.
  шмугле.|.

  Број на мислења : 8
  Join date : 2009-02-08
  Age : 82

  Re: моментално...

  Пишување  шмугле.|. on Нед Фед 08, 2009 11:37 am

  се чудам pig
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 12:10 pm

  На што?
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Нед Фед 08, 2009 1:54 pm

  се нервирам оти ја шинав ногава и ми отече
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 3:34 pm

  Морбид не се нервирај , ништо не че ти е .. во краен случај може да ти ја пречат и да ти клаат нова тапацирана дрвена нога.. Гледај позитивно. study
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Нед Фед 08, 2009 3:38 pm

  моментално е 23:38:06
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Нед Фед 08, 2009 3:40 pm

  Да толку е.
  Мамојебач
  Мамојебач
  Admin

  Број на мислења : 64
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Мамојебач on Нед Фед 08, 2009 4:41 pm

  моментално носам влечки
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Пон Фед 09, 2009 2:28 am

  моментално се рассонувам cicka
  Бегемонт
  Бегемонт

  Број на мислења : 91
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : Кавадарци

  Re: моментално...

  Пишување  Бегемонт on Пон Фед 09, 2009 8:53 am

  Пијам..
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Пон Фед 09, 2009 9:09 am

  моментално ништо не праам , онака .
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Пон Фед 09, 2009 1:21 pm

  дишам
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Вто Фед 10, 2009 4:30 am

  моментално чекам.
  Morbid
  Morbid

  Број на мислења : 67
  Join date : 2009-02-04

  Re: моментално...

  Пишување  Morbid on Вто Фед 10, 2009 11:28 am

  што чекаш?

  ***
  одмарам моментално
  Achad44
  Achad44

  Број на мислења : 71
  Join date : 2009-02-04
  Местолокација : kavadarci

  Re: моментално...

  Пишување  Achad44 on Вто Фед 10, 2009 1:03 pm

  Morbid напиша:што чекаш?

  ***
  одмарам моментално


  Тебе те чекав да се буцниш на скајпот.

  Sponsored content

  Re: моментално...

  Пишување  Sponsored content


   Сега е точно Вто Мар 26, 2019 1:07 am